Dé loodgieter van héél de Zaanstreek

Heeft u een loodgieter nodig in Zaandam en omstreken om rioolproblemen, zoals verstoppingen, op te lossen, dan is de Riool Ontstoppingsbrigade hét aanspreekpunt. U heeft direct een loodgieter aan de lijn, die u meteen laat weten hoe laat hij bij u aanwezig kan zijn. Bij spoedgevallen zijn wij in heel de Zaanstreek vrijwel altijd binnen het uur aanwezig om de rioolproblemen te verhelpen.

Onze vakkundige loodgieters beschikken allen over de modernste gereedschappen, om zelfs de meest hardnekkige verstoppingen aan te kunnen. Afhankelijk van de situatie wordt er gekozen voor het mechanisch of onder hoge druk ontstoppen en reinigen van uw riolering, en dankzij de eindcontrole met de rioolcamera weet u precies hoe het met de technische staat van uw riool gesteld is, en wat er aan het verstoppen ten grondslag lag.

Verstopping in Zaandam?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Zaandam

Ontstoppen, reinigen én inspecteren

Als uw riool verstopt is geraakt, en onze loodgieter is ter plaatse, dan zal deze als eerste bepalen hoe hij zich een toegang tot het riool kan verschaffen. In sommige gevallen is er een ontstoppingsstuk, of een put die toegang geeft tot het riool. In andere gevallen boren wij het riool in vanuit de kruipruimte, en in sommige gevallen moet de wc pot verwijderd worden om een toegang tot de afvoer te krijgen.

De eerste stap betreft het verwijderen van de verstopping, zodat het water weer wegloopt. De meeste ontstoppingsbedrijven zijn dan klaar, immers, het water loopt weer weg, dus de verstopping is opgelost. Bij het oplossen van verstoppingen op deze manier, kan niemand beloven dat de verstopping zich niet binnen afzienbare tijd zal herhalen. Onze loodgieter voert na de ontstopping altijd eerst een inspectie met de rioolcamera uit, om te kunnen bepalen of de verontreiniging geheel is verwijderd, of dat er wellicht meer aan de hand is.

Vaste tarieven voor loodgieters- en ontstoppingswerk

Wellicht bent u al enige tijd met loodgietersbedrijven aan het bellen in verband met uw rioolprobleem. Vergeet niet dat niet elke loodgieter over de gereedschappen beschikt om een verstopping in het rioolstelsel te kunnen verhelpen. Veel loodgietersbedrijven in de Zaanstreek maken gebruik van onze expertise op gebied van rioolbeheer.

Wij werken tegen vaste tarieven, en het inspecteren van het ontstopte traject met de rioolcamera is in de prijs inbegrepen. Laat u niet verleiden door ogenschijnlijk lage tarieven, die in werkelijkheid starttarieven zijn, waar nog van alles bij komt. Onze tarieven zijn inclusief BTW en gebruik van alle gereedschappen, ongeacht het aantal ingevoerde meters.

Afhankelijk van de constateringen tijdens de inspectie, krijgt u ook garantie op het ontstoppingswerk. In geval zich binnen de garantie opnieuw een verstopping aandient, lossen wij deze voor u op, zonder u daarvoor kosten in rekening te brengen.

Onze loodgieter lost dag en nacht rioolproblemen op in:

Westknollenram

Noordenveld

Busch en Dam

Assendelft

Saendelft

Wormerveer

Wormer

Jisp

Het Weiver

Wijdewormer

Het Kalf

Zaandijk

Westzaan

Oostzaan

Nauerna

de Haal

Zuideinde

Buitenhuizen

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt