Loodgieter Weesp

De vakkundige loodgieter van de Riool Ontstoppings Brigade komt ook naar Weesp en omstreken om u van dienst te zijn, 24 uur per dag.

In de meeste gevallen kunnen wij u direct verlossen van een verstopt riool, verstopte afvoer, verstopte gootsteen, verstopte wc, verstopt toilet, verstopt regenpijp, verstopte doucheput, verstopte wastafel, verstopte putje of een verstopt bad. Indien nodig kunnen we natuurlijk een riool-reperatie uitvoeren. Bovendien hanteren wij lage en heldere tarieven , waar maar weinig van onze concurrenten aan kunnen tippen.

U heeft last van rioolgeur en u woont in Weesp? Rookdetectie én camera inspectie door de Riool Ontstoppings Brigade laten u direct zien wat de oorzaak van uw rioolprobleem is.

Verstopping in Weesp?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Weesp

Rioolgeur in uw woning

Heeft u last van een rioolgeur in uw woning? De experts van onze brigade zijn zich er als geen ander van bewust dat rioolgeur niet alleen onprettig, maar ook schadelijk voor uw gezondheid kan zijn. In heel Weesp en omgeving zijn wij snel ter plaatse om de juiste werking van uw riolering te inspecteren, en zo mogelijk direct een oplossing aan te bieden voor de nare rioolgeur. Onze experts zijn niet zomaar rioolontstoppers, hetzijn vakkundige all round loodgieters met een specialisatie in het oplossen van verstoppingen. Dag- en nachtservice betekent bij ons niet alleen dat wij dag en nacht bereikbaar zijn, als spoed geboden is dan komt de rioolspecialist ook direct naar u toe om uw riool snel en grondig te reinigen, tegen tarieven waar onze concurrenten niet aan kunnen tippen.
Wij zijn werkzaam in:

Muiderberg

Muiden

Driemond

Riool ontstopt? Géén verrassingen achteraf!

Een verstopte afvoer kan uw huishouden flink ontregelen. Daar zijn we ons als geen ander van bewust. Daarom zijn we in heel Noord- Holland en ook daarbuiten snel ter plaatse om uw afvoer weer probleemloos door te laten lopen. Maar natuurlijk wilt u ook graag weten waar u financieel aan toe bent. Bij ons geen ingewikkelde calculaties op basis van meterprijzen en gebruikte gereedschappen, maar heldere tarieven en garantie op de verrichtte werkzaamheden. Ook bij klussen waar minder haast bij is, of als u eerst een vrijblijvende offerte wilt bekijken zijn wij te bereiken via het contactformulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt