Hét loodgietersbedrijf van Vinkeveen

De loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade zijn dagelijks actief in de omgeving van Vinkeveen, om verstoppingen van het rioolstelsel binnen en buiten de woning op te lossen. Als uw riool slechter begint door te lopen, wacht dan niet af tot er geen druppel water meer door de afvoer gaat, en voorkom schade aan uw vloer en interieur door overstroming. Neem direct rechtstreeks contact op met de gespecialiseerde loodgieter van de Riool Ontstoppingsbrigade, en maak een afspraak om uw riool vandaag nog te laten reinigen en inspecteren op gebreken.

Niet ieder loodgietersbedrijf is uitgerust om verstoppingen in het riool te kunnen oplossen, en niet ieder rioolservicebedrijf heeft gecertificeerde loodgieters in dienst. Bij de Riool Ontstoppingsbrigade krijgt u het beste van twee werelden. Uw verstopping wordt opgelost door een expert met kennis van zaken, en indien blijkt dat uw riool een defect vertoont, of geheel vervangen dient te worden, doet de loodgieter u direct een voorstel voor het uitvoeren van de herstel- of vervangingswerkzaamheden.

Verstopping in Vinkeveen?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Vinkeveen

Periodieke preventieve rioolreiniging

Verstoppingen in het rioolstelsel komen steeds vaker voor, óók in Vinkeveen. Voor een groot deel is die toename van het aantal verstoppingen te verklaren door het gebruik van synthetische wasmiddelen, en vaatwassers. Het toenemende gebruik van vochtig toiletpapier of hygiënische doekjes heeft ook een flinke duit in het zakje gedaan, voor wat betreft de toename van verstoppingsproblemen, maar toch is de wijze van aanleg van de afvoeren in woningen gebouwd sinds de jaren ’80 de grootste verantwoordelijke voor het herhaaldelijk verstopt raken van de afvoeren in huis.

In vrijwel iedere woning met betonvloeren liggen de afvoeren van keuken en badkamer te vlak in de dekvloer, met als gevolg dat er altijd water in de buis staat, waardoor vet de kans krijgt zich aan de buis te hechten. Wanneer u in een woning woont die op deze wijze gebouwd is, dan is er een goede kans dat u al meerdere keren een loodgieter nodig had, om de keukenafvoer te laten ontstoppen. Onze ervaring leert dat de keukenafvoer in een woning van 10 jaar oud, op een etage, gemiddeld elke anderhalf jaar verstopt raakt. Goede kans dat uw buren exact hetzelfde probleem hebben.

Indien een dergelijke situatie u bekend voorkomt, doet u er verstandig aan uw afvoeren jaarlijks te laten reinigen. Als u deze reinigingsbeurt tegelijk met een aantal van uw buren laat uitvoeren, dan kunnen wij u deze reiniging zéér voordelig aanbieden. Voor slechts een paar tientjes per jaar bent u er van verzekerd dat uw afvoeren altijd goed doorlopen, en voorkomt u mogelijke schade door overstroming.

Meteen een loodgieter aan de lijn

De Riool Ontstoppingsbrigade heeft geen belcentrale met telefonistes. U krijgt direct contact met de loodgieter die de problemen bij u komt oplossen, en deze laat u direct weten wanneer hij bij u voor de deur staat. De telefoon wordt bij ons altijd opgenomen, en in het uitzonderlijke geval dat de loodgieter de telefoon niet opneemt, bijvoorbeeld vanwege het lawaai van de ontstoppingsmachine, belt hij u binnen enkele minuten terug. U hoeft niet verder te zoeken, wij lossen de rioolproblemen hoe dan ook, altijd op, want… Als wij het rioolprobleem niet oplossen, wie dan wel?

Onze loodgieter lost óók rioolproblemen op in:

Mijdrecht

Loenersloot

Baambrugge

Waverveen

Abcoude

Woerdense Verlaat

Wilnis

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt