Dé loodgieter van Uithoorn bij rioolproblemen

Als uw riool in Uithoorn en omgeving verstopt is geraakt, dan bent u bij de loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade aan het juiste adres, ongeacht het tijdstip. Onze loodgieters staan dag en nacht paraat om de meest uiteenlopende verstoppingen in de omgeving van Uithoorn te verhelpen, tegen transparante en concurrerende tarieven.

Betreft het een lokale verstopping van bijvoorbeeld een wastafel, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de loodgieter om een afspraak te maken, in het geval uw gehele riool verstopt is en spoed geboden is vanwege het gevaar voor overstroming, dan kunnen wij meestal binnen het uur in Uithoorn aanwezig zijn om de verstopping te verhelpen.

Verstopping in Uithoorn?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Uithoorn

Waardoor raakt mijn riool verstopt?

Regelmatig wordt onze loodgieters gevraagd waardoor het riool verstopt is geraakt. Bij de meeste rioolspecialisten blijft die vraag onbeantwoord. Zo niet bij de Riool Ontstoppingsbrigade, want na het verhelpen van de verstopping wordt door ons het ontstopte leidingdeel altijd met de camera geïnspecteerd.

Er ligt altijd een oorzaak ten grondslag aan het verstoppen van een riool. De oorzaak kan schuilen in een verkeerd gebruik van het riool. Zaken die niet in het riool thuishoren, maar die we wel vaak tegenkomen zijn onder meer vet, tampons, en vochtige doekjes. Indien de verstopping uit dergelijke zaken bestaat, is het riool doorgaans ernstig verontreinigd, en in dat geval wordt na het ontstoppen het riooldeel intensief gereinigd.

In andere gevallen ligt de oorzaak van het verstopt raken in een technisch mankement van het riool. De meest voorkomende gebreken van het rioolstelsel zijn verzakkingen, breuken, en het ingroeien van boomwortels. Indien onze loodgieter een technisch defect aan uw riool constateert, kan deze u, afhankelijk van de omvang van de reparatie, een voorstel doen voor het oplossen van het mankement. Indien het een kleine reparatie betreft, voeren wij deze doorgaans direct uit.

Onze loodgieter ontstopt met garantie

Als u het ongemak van een verstopt riool éénmaal heeft meegemaakt, wilt u voorlopig van deze ellende verlost zijn. Als het ontstoppingswerk wordt uitgevoerd zonder inzet van een rioolcamera, blijft het in het ongewisse of de verstopping werkelijk geheel is opgelost, of slechts gedeeltelijk. Ook wanneer er slechts een klein gaatje in de verstopping is geprikt, loopt het water in eerste instantie gewoon weg.

Als er op die manier gewerkt wordt, is de kans groot dat uw verstopping binnen de kortste keren weer terug is. Doordat wij uw riool te allen tijde met de camera inspecteren, kunnen wij ook garantie geven op het verrichtte ontstoppingswerk. Mocht een verstopping zich desondanks herhalen, dan wordt deze door ons kosteloos voor u opgelost.

Dé loodgieter van Uithoorn ontstopt ook in:

Vrouwenakker

Kromme Mijdrecht

de Kwakel

Nes aan de Amstel

Nessersluis

Calslagen

de Hoef

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt