Dé loodgieter van Purmerend en omstreken

In Purmerend en omstreken kunt u bij problemen in het rioolstelsel het best terecht bij dé rioolservice van heel Waterland, de Riool Ontstoppingsbrigade. Bij rioolproblemen van spoedeisende aard zijn wij in héél Waterland in vrijwel alle gevallen binnen het uur op locatie, met de kennis en de juiste gereedschappen om uw riool snel en adequaat weer goed te laten functioneren.

Meestal wordt onze loodgieter ingeschakeld om een verstopping in de afvoer te verhelpen, maar ook bij andere klachten gerelateerd aan het riool, zoals rioolvliegjes of een hinderlijke rioolgeur, onderzoekt onze expert de klacht, en vind deze de oorzaak. Ook voor het herstel- of vervangen van uw riool, doen wij u graag een vrijblijvend voorstel.

Verstopping in Purmerend?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Purmerend

Riool ontstoppen mét garantie

Het ontstoppen van een riool is zeer dankbaar werk. Zodra het water weer wegloopt haalt iedereen opgelucht adem, en kan het huishouden weer normaal functioneren.

Toch is onze loodgieter dan nog niet klaar met de klus. Na het ontstoppen volgt altijd een camerainspectie in het ontstopte riooldeel. Soms komt de loodgieter er dan achter dat er slechts een klein gaatje in de verstopping zit, en in andere gevallen wordt er een defect in het riool ontdekt, zoals een breuk, een verzakking of ingroeien van boomwortels.

Zonder rioolcamera heeft men geen enkel idee hoe de conditie van het riool is, en in hoeverre de verstopping is opgelost. Niemand zit te wachten op een herhaling van hetzelfde scenario binnen enkele weken. In onze optiek hoort camerainspectie bij ontstopping tot de standaardprocedure, en enige manier om garantie op het ontstoppingswerk te kunnen geven.

Dag en nacht service

Dé rioolservice van Waterland en omgeving komt niet alleen tijdens kantooruren. Het riool houdt nu eenmaal géén rekening met normale werktijden, dus dat doen wij ook niet. U krijgt bij ons altijd rechtstreeks contact met een ervaren loodgieter met verstand van rioleringen, die u direct laat weten wanneer hij bij u voor de deur kan staan, het hele jaar door, óók in de nacht.

Dé rioolservice van Waterland en omstreken, komt in Purmerend, maar óók in;

De Rijp

Middenbeemster

Kadoelen

Oosthuizen

Oostzaan

Wormerveer

Purmerland

Den Ilp

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt