Dé loodgieter van Muiden en omgeving

De vakkundige loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade lossen vrijwel dagelijks rioolproblemen op in Muiden en omgeving. In de meeste gevallen bestaat ons werk uit het oplossen van verstoppingen in het rioolstelsel, maar ook voor het opsporen van de oorzaak van rioolgeur, of de aanwezigheid van rioolvliegjes, kunt u een beroep doen op de expertise van onze gecertificeerde loodgieters.

In sommige gevallen kunnen rioolproblemen van zeer spoedeisende aard zijn, bijvoorbeeld wanneer het regenwater op het verstopte riool loost, en het water in de woning omhoog komt tijdens een regenbui. In de meeste gevallen kunnen wij in Muiden binnen het uur ter plaatse zijn, en we lossen het probleem altijd hoe dan ook op, daar waar anderen het opgeven. Wij hebben zelfs een aantal keren op forteiland Pampus het riool ontstopt, geen enkel ander loodgietersbedrijf had de bereidheid met de apparatuur op de boot te stappen.

Verstopping in Muiden?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Muiden

Rechtstreeks een loodgieter aan de lijn

Onze ervaring leert dat het verstoppen van een geheel riool, of zelfs een deel daarvan, het huishouden dusdanig kan ontregelen, dat een enigszins paniekachtige situatie kan ontstaan. Men wil de verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben, en het aanbod van loodgieters die 24 uurs service bieden lijkt overweldigend. Desondanks krijgen wij vrijwel dagelijks radeloze mensen aan de lijn die stad en land afgebeld hebben, zonder resultaat.

Wij bieden die échte 24 uurs service wél. U krijgt altijd direct een loodgieter aan de lijn met verstand van rioolproblemen, óók in het holst van de nacht, op feestdagen, en in het weekend. Hij probeert aan de hand van gerichte vragen vast te stellen wat het probleem ongeveer is, en hoe spoedeisend het probleem is. Indien het gevaar voor overstroming bestaat, zal de loodgieter u enkele instructies geven om het risico op schade te beperken tussen het moment van uw melding en het tijdstip waarop de loodgieter ter plaatse is.

Glasheldere tarieven

Vanzelfsprekend wilt u uw rioolprobleem zo snel mogelijk verholpen hebben, maar tegen welke prijs? Dat blijft bij veel rioolspecialisten altijd de grote verrassing. Zo niet bij de Riool Ontstoppingsbrigade. Bij ons geen lage starttarieven die middels ingewikkelde berekeningen oplopen tot buitenproportionele bedragen, maar de échte tarieven, en toeslagen. U vind ze op onze pagina tarieven. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Bij riool ontstoppen mét garantie is een inspectie met de rioolcamera altijd inbegrepen. Géén van onze concurrenten biedt deze service voor deze prijs. Ons motto is: ‘als wij het niet oplossen, wie dan wel?’

Dé loodgieter voor het oplossen van rioolproblemen in Muiden en omstreken
de Riool Ontstoppingsbrigade

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt