Verstopte afvoer in Hoorn? Loodgieter nodig?

Voor al uw rioolproblemen in Hoorn en omgeving kunt u vertrouwen op de vakkundige loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade. Onze loodgieters beschikken over de kennis en gereedschappen om zelfs de meest hardnekkige verstoppingen het hoofd te kunnen bieden.

Maar niet alleen voor het verhelpen van een verstopping in uw rioolstelsel, ook voor tal van andere rioolproblemen, zoals stankoverlast of de aanwezigheid van rioolvliegjes, kunt u rekenen op de specialistische kennis en ervaring van onze rioolspecialisten.

Als u het telefoonnummer op de website belt, krijgt u direct contact met een loodgieter die gespecialiseerd is in rioolproblematiek. U legt uw probleem voor, en de loodgieter laat u direct weten hoe laat hij bij u aanwezig kan zijn om de rioolproblemen te verhelpen. In het geval uw rioolprobleem spoedeisend is, en het risico op overstroming bestaat, bijvoorbeeld tijdens regenval, kan onze loodgieter in de meeste gevallen binnen het uur bij u voor de deur staan.

Onze loodgieters ontstoppen niet alleen tijdens normale werktijden, óók in de nacht, en op zon- en feestdagen, kan het riool verstopt raken, en ook dan laten wij u niet in de kou staan.

Verstopping in Hoorn?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Hoorn

Waardoor verstopt uw riool?

Uw riool kan door verschillende oorzaken verstopt raken. In het meest gunstige geval is uw riool verstopt geraakt doordat er zaken in terecht gekomen zijn, die er niet in thuis horen. De absolute nummer 1 op dat gebied vormt het zogenaamde vochtige wc papier, of baby doekjes. Zelden is er een product op de markt geweest, dat de rioolbranche zo’n immense boost heeft gegeven. Sommige fabrikanten van dergelijke doekjes beweren zelfs op de verpakking dat de doekjes gewoon door het toilet gespoeld mogen worden. Vanuit commercieel oogpunt zijn wij deze fabrikanten zeer erkentelijk voor de extra omzet die deze tekst ons oplevert, maar een ieder kan begrijpen dat deze vochtige doekjes niet wateroplosbaar zijn, in dat geval waren ze immers in de verpakking al opgelost, en dat zou erg onhandig zijn.

In andere gevallen is er niets verkeerds in het riool terecht gekomen, maar is het riool verstopt geraakt door een eigen gebrek, zoals een breuk, een verzakking, of het ingroeien van boomwortels. Na het ontstoppingswerk wordt het ontstopte traject door onze loodgieter altijd gecontroleerd op technische gebreken met behulp van de rioolcamera, en in het geval er geen technische gebreken worden geconstateerd krijgt u garantie op het verrichtte ontstoppingswerk.

Mocht er een technisch defect worden gevonden, dan kunnen wij dit defect, dankzij een zender op de kop van de camera, exact lokaliseren, zodat eventueel noodzakelijk graafwerk in uw tuin, tot een absoluut minimum beperkt blijft. Mocht graafwerk noodzakelijk zijn, dan beschikken wij uiteraard over de mogelijkheden om uw bestrating of tuin weer in de oude staat terug te brengen. Indien uw riool dusdanig verouderd is, dat vervanging noodzakelijk is, doen wij u graag een vrijblijvend voorstel voor de aanleg van een nieuw riool.

Dé loodgieter gespecialiseerd in rioolproblemen komt in Hoorn, maar óók in de volgende plaatsen komen we om uw riool weer soepel te laten doorlopen, tegen vaste lage prijzen:

Zwaag

Blokker

Risdam

Oosterblokker

Nibbixwoud

Wognum

Scharwoude

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt