Loodgieter nodig in Hoofddorp? Verstopt riool?

Dan bent u bij de vakkundige loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade aan het juiste adres. Onze loodgieters ontstoppen niet alleen tijdens kantooruren, maar werken de klok rond om verstopte riolen in Hoofddorp en héél de Haarlemmermeer weer gangbaar te maken.

Rioolproblemen komen in Hoofddorp en omgeving gemiddeld vaker voor dan in andere plaatsen. Enerzijds ligt aan deze rioolproblemen ten grondslag dat het een polder betreft, waardoor riolen gevoeliger zijn voor verzakkingen. Anderzijds speelt ook de moderne bouwwijze en in sommige gevallen de ouderdom van het riool een rol in het vaker optreden van verstoppingen.

Goed om te weten is dat u bij de Riool Ontstoppingsbrigade te maken heeft met een echt loodgietersbedrijf, gespecialiseerd in rioolbeheer en riooltechniek. U krijgt bij ons dus ook géén telefoniste aan de lijn, en we zijn géén belcentrale, maar u krijgt direct de vakman aan de telefoon die het probleem bij u gaat oplossen.

Verstopping in Hoofddorp?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Hoofddorp

Ontstoppen, Reinigen én Inspecteren van het riool

Op het moment dat u geconfronteerd wordt met een verstopping in het rioolstelsel, is uw huishouden direct flink ontregeld. Betreft het slechts een verstopte wastafel, dan kan men zich meestal nog wel even redden. Met een verstopte gootsteen wordt het al wat lastiger, maar wanneer het gehele riool verstopt is, verlaat geen druppel meer uw woning, en een dergelijke situatie moet zo snel mogelijk worden opgelost.

Wellicht heeft u al meerdere bedrijven gebeld, die ook 24 uurs service beloven, maar juist nú niet de telefoon opnemen, of niet beschikbaar zijn. Weest u gerust, de loodgieter van de Riool Ontstoppingsbrigade komt altijd, óók in de nacht, en niet alleen om uw riool snel en professioneel te ontstoppen, maar als het nodig blijkt, ook om uw riool te repareren. Ieder riool dat door ons ontstopt wordt, wordt na afloop met de rioolcamera bekeken, en de camera inspectie is inbegrepen in de prijs.

Afhankelijk van de constateringen wordt bepaald of wij u garantie kunnen geven op het verrichtte werk. Op het oplossen van een verstopping, zonder het uitvoeren van een camera inspectie, kan nooit garantie gegeven worden, simpelweg vanwege het feit dat in dat geval niet bekend is waardoor het riool verstopt is geraakt.

Riool ontstoppen tegen scherpe, vaste tarieven

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten maken wij geen geheim van onze prijzen, want wij zijn van mening dat maar weinig van onze concurrenten aan onze prijsstelling kunnen tippen. Lage starttarieven lopen door ingewikkelde berekeningen maar al te vaak op tot exorbitante bedragen, camera inspecties behoren maar zelden tot de standaard procedure, en garantie wordt vaak slechts gegeven tot het moment dat de loodgieter weer vertrokken is. Vanwege het spoedeisende en specifieke karakter van verstoppingen in het rioolstelsel ligt het uurtarief weliswaar hoger dan bij de meeste reguliere loodgieters- en installatiebedrijven, maar u kunt er wel vanuit gaan dat als wij uw rioolprobleem hebben opgelost, u niet binnen de kortste keren weer met hetzelfde probleem te maken krijgt.

Onze loodgieter komt niet alleen in Hoofddorp, maar óók in:

Nieuw-Vennep

Hillegom

Zwaanshoek

Cruquius-Oost

Bennebroek

Sassenheim

Lisse

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt