Dé loodgieter van Hilversum en omstreken

Zo mogen wij de vakkundige rioolspecialisten van de Riool Ontstoppingsbrigade gerust noemen. Als het gaat om het snel en adequaat oplossen van problemen in het rioolstelsel, staan onze gecertificeerde vakkundige loodgieters dag en nacht voor u klaar. In Hilversum en heel ’t Gooi lossen wij dagelijks verstoppingen in het rioolstelsel op, maar daar houdt het nog niet op…

Verstopping in Hilversum?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Hilversum

Ontstoppen én inspecteren

Als uw riool in Hilversum verstopt is, of u heeft last van een verstopte gootsteen of regenpijp, dan wilt u zo snel mogelijk van het probleem verlost worden. Voor het oplossen van een verstopping in het rioolstelsel, draaien onze loodgieters in de meeste gevallen hun hand niet om, en afhankelijk van de situatie, frezen of spuiten zij uw riool weer schoon als nooit tevoren.

Toch is het daarmee niet gedaan, want onze loodgieter wil altijd graag weten waarom het riool verstopt is geraakt, en daarom wordt een ontstopt riool door ons altijd nagekeken met de rioolcamera. In veel gevallen is hetgeen er door het toilet gespoeld is de boosdoener. Onze loodgieters worden de laatste jaren steeds vaker geconfronteerd met verstoppingen ontstaan door het gebruik van vochtige toiletdoekjes. In het geval een verstopping van de riolering is ontstaan door vochtige doekjes of tampons, dan is de klus na een intensieve reiniging geklaard, en zal de verstopping zich niet herhalen. In andere gevallen is de verstopping ontstaan door een breuk, een verzakking, of wortelingroei in het riool. In dat geval zal de verstopping na verloop van tijd weer opnieuw ontstaan, en zijn herstelwerkzaamheden aan uw riool noodzakelijk.

Onze loodgieter repareert ook uw riool

Als onze loodgieter uw riool ontstopt, gereinigd, en geïnspecteerd heeft, en er blijken zich geen defecten in het traject te bevinden, dan geven wij ook garantie op het verrichtte ontstoppingswerk. Uiteraard vervalt deze garantie indien we bij het volgende bezoek wederom vochtige doekjes of tampons in het riool aantreffen. Maar ook wanneer onze loodgieter een defect aan uw riool heeft ontdekt, kunt u voor het herstelwerk vertrouwen op de expertise van onze gespecialiseerde loodgieters. De door ons aangelegde rioolstelsels zijn te allen tijde voorzien van handige mogelijkheden om bij een volgende verstopping of reiniging een snelle toegang tot het riool te hebben. Wij werken uitsluitend met dikwandig pvc, en eersteklas materialen, om u er van te verzekeren, dat u weer jaren lang van een hoed functionerend riool kunt genieten.

Onze loodgieters ontstoppen dagelijks riolen in Hilversum en héél ’t Gooi, dus ook in;

Blaricum

Laren

Huizen

Naarden

Bussum

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt