Zoekt u een loodgieter in Heemskerk?

Heeft u een verstopte afvoer?

Onze loodgieters komen dagelijks in Heemskerk en omgeving om de meest uiteenlopende rioolproblemen te verhelpen. Of het gaat om een simpele wastafelverstopping, of het ontstoppen van een hoofdriool over grotere afstand, onze loodgieters zijn op het gebied van verstoppingen in het rioolstelsel van alle markten thuis.

Met de meest mogelijke zorg frezen wij dicht geslibde leidingen weer terug naar hun oorspronkelijke diameter, afhankelijk van de situatie, onder hoge druk of met de mechanische verenmachine en de juiste freeskoppen.

Verstopping in Heemskerk?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Heemskerk

Onze loodgieters ontstoppen milieuvriendelijk

Als onze ontstoppingsmethoden zijn milieuvriendelijk. Zowel bij het reinigen onder hoge druk, als bij het mechanisch ontstoppen gebruiken wij uitsluitend water. Chemicali├źn worden door ons voor het ontstoppingswerk nooit gebruikt, en wij raden u ook sterk af om chemische ontstoppers, zoals gootsteenontstopper te gebruiken om een verstopping op te lossen.

Dergelijke middelen tasten niet alleen het milieu aan, ook uw pvc afvoeren krijgen het flink te verduren van de chemische middelen. De temperatuur kan bij toepassing van sommige gootsteenontstoppers enorm oplopen, en het pvc verbranden. In de meeste gevallen lost de chemische gootsteenontstopper de verstopping niet op.

Vandaag een loodgieter nodig?

Ook dat is geen probleem bij de Riool Ontstoppingsbrigade. Wij zijn ons er als geen ander van bewust dat een riool verstopping op ieder moment kan ontstaan, en uw huishouden flink in de war kan brengen. Met een verstopte wastafel valt vaak nog wel even te leven, maar een totale verstopping van het riool maakt iedere woning zo goed als onbruikbaar, en wanneer het riool gecombineerd is met de hemelwaterafvoer, wat in veel woningen nog het geval is, loopt u kans op schade door overstroming in het geval er een regenbui valt.

Als u rechtstreeks belt met onze loodgieter, dan laat deze u meteen weten op welk tijdstip hij bij u in Heemskerk aanwezig kan zijn, en wat het oplossen van uw probleem u gaat kosten. De meeste gebruikelijke verstoppingen lost onze loodgieter binnen het uur op. Dankzij de inzet van de rioolcamera kunnen wij het gereinigde of ontstopte traject altijd controleren op gebreken of verontreiniging. Het voordeel hiervan is, dat wij u, nadat we geconstateerd hebben dat het ontstopte riool technisch in orde is, garantie kunnen geven op de verrichtte werkzaamheden. In het geval wij met onze camera een defect van het riool constateren, waardoor het betreffende traject opnieuw zou kunnen verstoppen, doen wij u een vrijblijvend voorstel voor het herstelwerk aan uw riool.

Onze loodgieters ontstoppen ook in:

Egmond

Heemstee

Castricum

Duin en Bosch

Kaandorp

Limmen

De Kleis

Groot-Dorregeest

Heiloo

Klein-Dorregeest

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt