Dé loodgieter van Haarlem en omstreken

Zo mogen wij onszelf gerust noemen als het gaat om het oplossen van rioolproblemen. In heel Haarlem, en de wijde omgeving, zijn onze vakkundige loodgieters de klok rond actief met het oplossen van verstoppingen in het rioolstelsel. Gemiddeld krijgt ieder huishouden ongeveer eens in de tien jaar te maken met een verstopping van het riool, waarvoor een loodgieter moet worden ingeschakeld. Sommige huishoudens hebben nog nooit een verstopping gehad, anderen hebben een regelmatig terugkerend probleem, waarvoor een periodieke riool reinigingsbeurt regelmatig noodzakelijk is. Waarom het ene huishouden wel last heeft van verstoppende afvoeren, en het andere niet kan met verschillende factoren te maken hebben. Soms verdwijnen er zaken in het riool die er niet in thuis horen, maar in andere gevallen verstopt het riool hoe dan ook, ongeacht hoe zorgvuldig er mee omgesprongen wordt. Indien het laatste het geval is, dan dient de oorzaak in de wijze van aanleg gezocht te worden, of is het riool wellicht aan vervanging toe. Als onze loodgieter uw rioolprobleem heeft opgelost, zal hij middels een technische inspectie, al dan niet met behulp van de rioolcamera, altijd trachten de oorzaak van uw verstopping te achterhalen, zodat u niet binnen enkele weken een nieuw rioolprobleem heeft.

Verstopping in Haarlem?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Haarlem

Bel de loodgieter rechtstreeks

De Riool Ontstoppingsbrigade is een lokaal loodgietersbedrijf met een specialisatie in riooltechniek. Wij hebben géén belcentrale en opereren niet landelijk. U krijgt direct de loodgieter aan de lijn die het rioolprobleem bij u komt oplossen. U kunt dus direct uw rioolprobleem bespreken met een vakman die weet waar hij over praat, en deze maakt meteen een afspraak met u om het rioolprobleem te komen oplossen. Dat kan in alle gevallen vandaag nog, en als het een spoedklus betreft, bijvoorbeeld vanwege het feit dat er in een heel pand geen water meer gebruikt kan worden, dan zijn wij in Haarlem en omstreken vrijwel altijd binnen het uur op locatie

Onze loodgieter komt ook ’s avonds, zonder extra kosten

Als de verstopping van uw riool geen spoedeisend karakter heeft, en het u vanwege uw werk of om andere redenen niet uitkomt om overdag uw afvoer te laten ontstoppen, dan kunt u met onze loodgieter een afspraak maken om uw riool in de avond, of op zaterdag te laten ontstoppen, zonder dat wij u daarvoor een toeslag op het normale dagtarief in rekening brengen. De enige voorwaarde is, dat u ons voor 4 uur op een werkdag belt. Heeft u in de avond of nacht een rioolprobleem, dan worden er wel toeslagen op het dagtarief berekend. Onze tarieven en toeslagen zijn transparant, inclusief gebruik van alle hulpmiddelen en ongeacht het aantal meters riool dat wij reinigen.

Onze loodgieter komt ook uw riool ontstoppen in:

Zandvoort

Schalkwijk

Heemstede

Hillegom

Bennebroek

Noordwijkerhout

Sassenheim

Nieuw-Vennep

Leimuiden

Roelofarendsveen

De Engel

Bloemendaal

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt