De loodgieter voor rioolproblemen in Diemen

Rioolproblemen, zoals verstoppingen, zijn in Diemen aan de orde van de dag. Goed om te weten dat de loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade dag en nacht snel ter plaatse kunnen zijn in Diemen om uw riool te ontstoppen. In veel gevallen doet de verstopping van het riool zich voor in het verouderde gemeentelijke rioolstelsel van Diemen. Ondanks het feit dat verstoppingen in het gemeentelijk deel onder de verantwoording van de gemeente vallen, bent u vaak aangewezen op een ontstoppingsdienst die u zelf moet inschakelen, vanwege het feit dat het niet bekend is waar de erfscheidingsput zich bevind. Als u wel weet waar de erfscheidingsput zich bevind, doet u er bij een verstopping van het riool verstandig aan de erfscheidingsput open te leggen, om te kunnen constateren of de verstopping in uw eigen riool-, of het gemeentelijk rioolstelsel zit. Als de erfscheidingsput vol water staat, lost de gemeente de verstopping kosteloos voor u op, mits de verstopping niet is veroorzaakt door zaken die niet in het riool thuis horen.

Verstopping in Diemen?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Diemen

Oorzaken van verstopping in het riool

Afgezien van verstoppingen in het oude gemeentelijke rioolstelsel, die met name door verzakkingen, breuken, en ingroei van boomwortels veroorzaakt worden, kunnen er tal van kleinere lokale verstoppingen in het rioolstelsel ontstaan, zoals het verstoppen van een gootsteen of doucheput, of het verstoppen van een wc. Onze loodgieters zijn uitgerust met alle moderne middelen om elke verstopping in rioolbuizen met een diameter tussen 32 mm en 250 mm op te kunnen lossen, en het gereinigde riooldeel wordt indien mogelijk, altijd gecontroleerd op verontreiniging en defecten met de rioolcamera, zodat u er van verzekerd bent dat de verstopping zich niet op korte termijn zal herhalen. Heeft u een verstopping in het rioolstelsel, en wilt u het probleem snel verholpen hebben, dan kan onze loodgieter in veel gevallen binnen het uur bij u in Diemen aanwezig zijn. De meeste verstoppingen zijn binnen het uur opgelost, en u kunt bij de loodgieter met PIN afrekenen.

Riool ontstoppen tegen vaste scherpe prijzen

Bij de Riool Ontstoppingsbrigade maken we geen geheim van onze tarieven. Onze prijzen zijn concurrerend en inclusief gebruik van alle benodigde gereedschappen. U betaalt bij ons niet voor dure bedrijfspanden, werkplanners, telefonistes en meelopende stagiairs. Voor het ontstoppingswerk is in het algemeen geen assistentie nodig, dus er komt slechts één loodgieter. Laat u niet verleiden door lage starttarieven die via ingewikkelde berekeningen tot astronomische bedragen kunnen oplopen. Achteraf blijken wij in de meeste gevallen veruit de voordeligste, en onze garantie- en coulanceregeling is zeer ruimhartig.

We lossen ook rioolproblemen op in;

Diemen-Noord

Diemen-Zuid

Duivendrecht

Bijlmermeer

Weesp

Amsterdam-Ijburg

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt