Loodgieter nodig in Badhoevedorp? Rioolprobleem?

Van een verstopt riool wilt u vanzelfsprekend zo snel mogelijk verlost worden. In dat geval doet u er verstandig aan rechtstreeks contact op te nemen met de loodgieter van de Riool Ontstoppingsbrigade. Onze loodgieters zijn dagelijks in Badhoevedorp en héél de Haarlemmermeer actief met het oplossen van de meest uiteenlopende rioolproblemen. In Badhoevedorp kunnen wij in de meeste gevallen binnen het uur bij u voor de deur staan, als spoed geboden is. Als u met onze loodgieter belt, kan hij, aan de hand van enkele vragen, meestal al bepalen wat er ongeveer aan de hand is, en indien nodig zal hij u enkele instructies geven die de mogelijke schade die door overstroming zou kunnen ontstaan te voorkomen.

Verstopping in Badhoevedorp?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Badhoevedorp

Hoe onze loodgieter te werk gaat

Eenmaal ter plaatse zal de loodgieter eerst bepalen hoe hij zich een toegang tot het te ontstoppen riooldeel kan verschaffen. In de oudere woningen in Badhoevedorp is in het algemeen een kruipruimte onder de woning aanwezig, en een toegang tot het riool. Soms is de kruipruimte er niet, en kan het noodzakelijk zijn dat we de toiletpot moeten verwijderen om in het riool te kunnen werken. Afhankelijk van de situatie hebben we de keuze uit het ontstoppen onder hoge druk, of met de mechanische verenmachine. Beide ontstoppingsmethoden hebben hun voor- en nadelen. Bij ontstoppingswerk vanuit de woning heeft mechanisch ontstoppen doorgaans de voorkeur. Na het ontstoppen wordt het riool bekeken met de camera. In sommige gevallen blijkt het wenselijk dat het riool gereinigd wordt, en wordt er daarna nogmaals met de camera geïnspecteerd. Sterk verontreinigde riolen zijn meestal verzakt, waardoor er water in blijft staan. Een riool waar water in blijft staan raakt verontreinigd door afzetting van vet en kalk, en vaste stoffen blijven in de verzakking liggen. Een verzakt riool zal na verloop van tijd telkens weer verstopt raken, en op termijn is herstel van het verzakte riool noodzakelijk. Ook voor het aanleggen of herstellen van uw riool kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van onze gecertificeerde loodgieters.

Riool ontstoppen tegen vaste tarieven

Onze tarieven zijn vast en transparant, inclusief het gebruik van alle benodigde gereedschappen, en concurrerend. Goede kans dat u op het internet rioolspecialisten tegen komt die adverteren met extreem lage prijzen voor het ontstoppen van uw riool, maar in veel gevallen gaat het hier om zogeheten starttarieven, waarbij aan het eind van het werk allerlei zaken, zoals het aantal gereinigde meters, bij de rekening worden opgeteld. Dergelijke constructies zijn bij de Riool Ontstoppingsbrigade niet aan de orde. In de meeste gevallen is het ontstoppingswerk, inclusief de inspectie, binnen het uur verricht. Mocht uw verstopping hardnekkiger zijn, moeilijk te verwijderen, of reiniging van uw riool wenselijk zijn, dan betaald u na het eerste uur € 35,00 per half uur incl.BTW. Uw verstopping wordt hoe dan ook, altijd opgelost, want als wij het niet oplossen, wie dan wel?
Hét loodgietersbedrijf van Badhoevedorp komt ook in:

Hoofddorp

Lijnden

Cruquius

Zwanenburg

Vijfhuizen

Schiphol-Rijk

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt